Personvernerklæring

Tastatore AS (Org.nr: 994827626) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene www.spirea.no og www.hageguiden.no. Vi forplikter oss til å behandle personopplysninger om medlemmer og kunder på en forsvarlig og sikker måte. Vi følger til enhver tid gjeldende lover og regler for personvern.

Vi håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte, blant annet ved bruk av HTTPS-kommunikasjon for sikker overføring av data om deg.

Hvorfor behandler vi dine personopplysninger?

Vi benytter innsamlede opplysninger til å administrere ditt abonnement på Hageguiden – tidsskrift og digital hageskole.

Når du registrerer deg som abonnent eller kunde, godkjenner du behandlingen av dine personopplysninger og mottak av epost, SMS og post fra oss. Vi vil kunne kontakte deg gjennom disse kanalene for å overholde våre forpliktelser over for deg som abonnent/kunde og sende nødvendig informasjon om abonnementet/kjøpet.

Dersom du samtykker til dette, vil du også få tilsendt nyhetsbrev fra Spirea.no med informasjon og tips om temaer vi omtaler på nettstedet, tilbud om kjøp av produkter fra oss eller våre samarbeidspartnere.

Du kan når som helst endre dette samtykket ved å avmelde deg via lenken på nyhetsbrevet eller ta kontakt med oss. Se kontaktinformasjon under.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker Google Analytics med tilhørende infokapsler for å måle trafikken på spirea.no. Det blir ikke samlet inn informasjon som kan brukes til å identifisere deg som bruker.

Betalingsløsninger

Vi bruker løsninger fra det norske firmaet Periode for å håndtere betaling med VISA, Mastercard og Vipps.

Personvern og datasikkerhet hos Vipps

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Tastatore AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av produkter/tjenester som bestilles via nettsidene våre.

Tastatore AS innhenter og behandler følgende personopplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Epostadresse
  • Mobiltelefonnummer

Du kan når som helst endre samtykker eller kreve sletting av personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning.

Ta kontakt med oss på en av disse måtene:

Epost: bjornhild@tastatore.no
Post: Tastatore AS, Furuveien 39E, 0678 Oslo