Spørsmål og svar

Lurer du på noe? Kanskje du finner svar her.

Du får en helt ny NORSK temabok i magasinformat tilsendt i posten. Gjennom året 2021 får du tilgang til egne nettsider med en rikt illustrert hageskole i 12 deler.

Ja, tipsene vi gir er generelle og tilpasset dyrking over hele Norge. Ved omtale av planter oppgir vi klimasone/herdighetssone. (H1 – H8)

I nettbutikken vår – spirea.no/nettbutikk  Du forhåndsbetaler abonnementet med Vipps eller kort.

Hageguiden er en betalt Premium-tjeneste som gir deg innhold det er jobbet ekstra mye med for å gi deg. Som kun blir tilgjengelig på Hageguiden. Også får du en temabok du garantert kommer til å like i posten, da.

Etter angrerettloven har du angrerett på bestillingen innen 14 dager etter at du bestilte abonnementet. Hvis du benytter deg av angreretten, refunderer vi betalingen vi har mottatt fra deg. Du kan ikke avbestille abonnementet etter at angrefristen har gått ut – da vil det løpe ut 2021.

Papirutgaven av Hageguiden sendes ut fortløpende etter bestilling. Vi har utsending 1 gang pr uke og magasinet sendes med vanlig brevpost fra vår distributør. Leveringstid kan variere etter hvor i landet du bor.

Nei, abonnementsprisen på 249,- er en pakkepris for å få tilgang til den digitale tjenesten og det trykte hagebladet på 100 sider.

Nei, Hageguiden selges kun via nettbutikken vår spirea.no/nettbutikk

Ja, du kan bestille et utvalg lettdyrkede frø i nettbutikken på Spirea.no/nettbutikk