Spørsmål og svar

Lurer du på noe? Kanskje du finner svar her.

Du får 3 papirutgaver tilsendt i posten i mars, april og mai 2022. Hver av papirutgavene er på 100 sider. I tillegg inkluderer abonnementet et digitalt magasin på 32 sider, som blir tilsendt på e-post umiddelbart etter bestilling.

Ja, tipsene vi gir er generelle og tilpasset dyrking over hele Norge. Ved omtale av planter oppgir vi klimasone/herdighetssone. (H1 – H8). I alle utgavene er det reportasjer fra hager i flere landsdeler, inkludert Nord-Norge.

I nettbutikken vår – spirea.no/nettbutikk  Du forhåndsbetaler abonnementet med Vipps eller kort.

Det er de samme folkene som lager både Hageguiden og Spirea.no. Hageguiden er et hageblad som selges i abonnement, med spesiallaget innhold som vi har jobbet ekstra mye med for å gi deg. Som abonnent får du også tilgang til digitalt innhold som du ikke finner på Spirea.no. 

Etter angrerettloven har du angrerett på bestillingen innen 14 dager etter at du bestilte abonnementet. Hvis du benytter deg av angreretten, refunderer vi betalingen vi har mottatt fra deg. Du kan ikke få igjen pengene etter at angrefristen har gått ut – da vil abonnementet løpe ut 2022.

Hageguiden nr 3 sendes ut cirka 15. mars, Hageguiden nr 4 cirka 20. april og Hageguiden nr 5 cirka 20. mai 2022. Leveringstid kan variere etter hvor i landet du bor.

Nei, abonnementsprisen er en pakkepris for å få tilgang til både det digitale og trykte innholdet.

Nei, Hageguiden selges kun via nettbutikken vår spirea.no/nettbutikk

Nei, for øyeblikket selger vi bare magasinet Hageguiden.