Stadig flere ønsker å dyrke mer selv. Økende priser er én årsak. Følelsen av å være mer selvberget en annen. Vår nye bok gir deg konkrete dyrkeplaner for over 80 vekster. Spar penger ved å forhåndsbestille nå.

Det er vel å bra å søke opp info på nettet – men det er definitivt mer oversiktlig å ha en ekte bok som du kan slå opp i og lese hver gang du lurer på noe.

Vi som lager hagebladet Hageguiden har fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde lesere som elsker bladene våre – og som elsker at de trykkes på godt, tykt papir som tåler å bli lest – gang på gang.

Den samme kvaliteten på tekst og bilder blir å finne i denne nye håndboken. De som abonnerer på bladet vårt, vet hva vi snakker om.

Kjøkkenhagebok med 160 sider dyrketips

Nå kommer vi med en nyhet: Boken “Kjøkkenhageguiden” – som er en 160 sider håndbok for dyrking i hele Norge.

Kjøkkenhageguiden blir et oversiktlig oppslagsverk med dyrkeguider til over 80 ulike spiselige vekster som du kan lykkes med å dyrke utendørs i norsk klima – eller i drivhus.

Dette er ikke en bok du nødvendigvis leser fra A til Å, men en kunnskapskilde du kan slå opp i hver gang du lurer på noe.

Som i Hageguiden-magasinene, er det oversiktlig design, fine bilder og gode instruksjoner skrevet for “folk flest” – uten vanskelige faguttrykk.

Boken passer like godt for Nord-Norge som for Sør-Norge – og du får forklaringer på hvordan du kan dyrke enten du har kort eller lang sesong.

Du får tips til hvordan du kan bli mer selvforsynt med grønnsaker, spare penger på dyrkingen, og du får oppskrifter og gode tips til hvordan du skal bruke og lagre avlingen du dyrker.

Kjøkkenhageguiden lærer deg hvordan du kan lage din egen beredskapshage – i en tid da mat blir stadig dyrere. Ved å dyrke selv blir du også mindre sårbar for krig og klimaendringer – og du hjelper til med å øke selvforsyningsgraden i Norge.

Forhåndsbestill nå!

“Kjøkkenhageguiden” blir laget i sin helhet av oss i Hageguiden, altså Bjørnhild og Tore Fjeld. Boken er under produksjon og vil sendes ut til de første leserne til høsten.

Hvis du forhåndsbestiller nå, vil du få tilsendt “Kjøkkenhageguiden” i posten med en gang den er ferdig fra trykkeriet – cirka 1. september. Da betaler du kun kr 299 (ordinær pris 349) – og vi spanderer portoen.

Boken vil ikke bli solgt i bokhandler – du må bestille den i vår nettbutikk, så kommer den tilsendt i posten.